Tuyển giáo viên tiếng Anh / English Teachers Wanted

Thứ hai - 07/07/2008 00:10

Bộ môn Tiếng nước ngoài (Trường ĐHKHXH&NV) cần tuyển giáo viên tiếng Anh bổ sung cho đội ngũ cán bộ của Bộ môn. Mọi sinh viên đã tốt nghiệp ngành tiếng Anh hệ chính quy đều được dự tuyển.

[English version]

Yêu cầu: Bằng tốt nghiệp đại học loại khá trở lên (điểm trung bình toàn khoá học từ 8,0 trở lên)

Hình thức: Làm việc theo hợp đồng ngắn hạn (thường là 1 năm, có thể gia hạn). Không trả bảo hiểm xã hội và bảo hiểm y tế.

Mức thù lao hiện thời: 27.000 đồng / 1 tiết dạy ban ngày

Ngoài những giấy tờ cần thiết khác, hồ sơ dự tuyển cần có bản sao bằng tốt nghiệp đại học, bảng điểm toàn khoá học, lí lịch có dán ảnh, số điện thoại cố định và di động cùng với địa chỉ thư điện tử.

Hồ sơ nộp tại Văn phòng Bộ môn Tiếng nước ngoài, Phòng 404, Nhà A, số 336 Nguyễn Trãi - Thanh Xuân - Hà Nội.

Ứng viên sẽ được lựa chọn và kiểm tra kĩ năng sư phạm trong giảng dạy tiếng Anh.

Đối với việc kiểm tra dự kiến tổ chức vào đầu tháng 8/2008, ứng viên cần thiết kế giáo án dạy một bài trong giáo trình New Headway Elementary hoặc Pre-Intermediate đang sử dụng tại Trường. Có thể sử dụng máy cassette, máy chạy đĩa CD và máy chiếu của Bộ môn cho bài giảng. Vào ngày kiểm tra, ứng viên phải trình giáo án và giảng thử một phần trong bài đã soạn (giám khảo và các thành viên khác sẽ đóng vai sinh viên), sau đó sẽ trả lời các câu hỏi của giám khảo. Ứng viên đạt tiêu chuẩn sẽ được thông báo và phân công giảng dạy, bắt đầu ngay năm học mới - tháng 9 năm 2008.

Hãy đến với chúng tôi!

Liên hệ: Cô Mai Phương Thảo hoặc Cô Đào Thị Ngọc, cán bộ văn phòng

Địa chỉ: Phòng 404, Nhà A, số 336 Nguyễn Trãi - Thanh Xuân - Hà Nội

Điện thoại: 858-7629 (trong giờ hành chính)

Email: bomontiengnuocngoai@yahoo.com.vn

ENGLISH TEACHERS WANTED
OPPORTUNITY FOR ACCUMULATING TEACHING EXPERIENCE

The Department of Foreign Languages (College of Social Sciences and Humanities - Vietnam National University, Hanoi) announces its wish to recruit English teachers as its supplementary staff. All young University graduates from full-time programs are encouraged to apply.

Requirement: Average score of the undergraduate course - good or better (8.0 or above).

Status: Short-term contracts (normally one-year renewable) without social and medical insurance.

Current rate of remuneration: 27,000VND per class hour during daytime.

Application should include: copies of B.A. degree, transcript of academic record, pictured CV with fixed and mobile phone numbers and email address, among others.

Application should be deposited at the Department Office, Room 404, Block A, Thuong Dinh campus (opposite Thang Long Tobacco Company). Applicants will be short-listed and tested on pedagogical skills in English teaching.

For the test, scheduled for early August 2008, applicants should design a plan for teaching a lesson in the textbook New Headway Elementary or Pre-Intermediate currently in use at the College. Cassette player, CD player and projector for Powerpoint or video Presentation are available. On the date of testing, the lesson plan must be submitted and the applicants are required to simulate teaching a segment of the lesson planned (the examiners and other participants will act as students) before answering questions from the examiners. Successful applicants will be informed and assigned teaching tasks accordingly, which are due to start in early September 2008.

Please come!

For further information, please contact

Ms. Mai Phuong Thao or Ms. Dao Thi Ngoc, office clerk

Telephone: 858-7629 (office hours only)