TTLV: Nghiên cứu phát triển nguồn nhân lực Du lịch tỉnh Bình Định

Thứ hai - 20/10/2014 22:24

THÔNG TIN VỀ LUẬN VĂN THẠC SĨ

1. Họ và tên học viên: Phạm Đình Sửu:                           2. Giới tính: Nam

3. Ngày sinh: 10/10/1981

4. Nơi sinh: Bình Định

5. Quyết định công nhận học viên số: 3527 Ngày 19 tháng 10 năm 2012 của Hiệu trưởng Trường Đại học Khoa học Xã hội và Nhân văn, Đại học Quốc gia Hà Nội

6. Các thay đổi trong quá trình đào tạo: Không

7. Tên đề tài luận văn: Nghiên cứu phát triển nguồn nhân lực Du lịch tỉnh Bình Định

8. Chuyên ngành: Du lịch;                          Mã số: Chuyên ngành đào tạo thí điểm

9. Cán bộ hướng dẫn khoa học: TS. Vũ Nam – Phó vụ trưởng Vụ Thị trường Du lịch – Tổng cục Du lịch Việt Nam

- Xây dựng được cơ sở lý luận cho vấn đề phát triển nguồn nhân lực Du lịch tỉnh Bình Định.

- Phân tích thực trạng của nguồn nhân lực Du lịch tỉnh Bình Định thông qua kết quả điều tra thực tế

- Nghiên cứu điểm mạnh, điểm yếu của phát triển nguồn nhân lực Du lịch Bình Định

- Dự báo được nhu cầu nhân lực Du lịch Bỉnh Định trong thời gian tới và đưa ra các giải pháp pháp triển nguồn nhân lực Du lịch Bình Định

11. Khả năng ứng dụng trong  thực tiễn: Dựa vào các kết quả nghiên cứu, ngành Du lịch Bình Định ứng dụng các giải pháp của đề tải để xây dựng chiến lược phát triển nguồn nhân lực Du lịch Bình Định.

12. Những hướng nghiên cứu tiếp theo: Không

13. Các công trình đó công bố có liên quan đến luận văn: Không

1. Full name: Pham Dinh Suu.............................. 2. Sex: Male

3. Date of birth: 10/10/1981............................... 4. Place of birth: Binh Dinh province

5. Admission decision number: 3527       Dated: 19th October, 2014 by Rector of University of Social sciences and humanities - Vietnam National University, Hanoi.

6. Changes in academic process: No

7. Official thesis title: An empirical study of  human resource development for tourism industry in Binh Dinh province

8. Major: Tourism; ............................................... 9. Code: .....................................................

9. Supervisors: Dr. Vu Nam - Deputy director general of Tourism marketing Department - Vietnam National Administration of Tourism

10. Summary of the findings of the thesis:

- Review literatures about human resource development for tourism in Binh Dinh province.

- Analyze and assess the performance of human resource for toursism in Binh Dinh province based on empirical results generated from a survey.

- Find out and discuss about the strong and weak points exsisting in human resource developement for tourism in Binh Dinh province.

- Predict and forecast the demand of human resource for tourism in near future and propose some appropriate solutions for human resource development strategy for tourism industry in Binh Dinh.

11. Practical applicability, if any: Based on findings of this research, tourism industry in Binh Dinh can obviously apply proposed solutions to build human development strategy for the industry.

12. Further research directions, if any: No

13. Thesis-related publications: No