TTLV: Nghiên cứu phát triển nguồn nhân lực trong các khách sạn 4 sao ở Thành phố Cần Thơ.

Thứ hai - 20/10/2014 04:42

THÔNG TIN VỀ LUẬN VĂN THẠC SĨ

1. Họ và tên học viên: Trần Ngọc Trinh                             2. Giới tính: Nữ

3. Ngày sinh: 02/01/1977

4. Nơi sinh: Vĩnh Long

5. Quyết định công nhận học viên số:  2799/2012/QĐ-XHNV-SĐH Ngày 28 tháng 12 năm 2012 của Hiệu trưởng Trường Đại học Khoa học Xã hội và Nhân văn, Đại học Quốc gia Hà Nội.

6. Các thay đổi trong quá trình đào tạo: Không

(ghi các hình thức thay đổi và thời gian tương ứng)

7. Tên đề tài luận văn: Nghiên cứu phát triển nguồn nhân lực trong các khách sạn 4 sao ở Thành phố Cần Thơ.

8. Chuyên ngành: Du lịch học                         Mã số: Chương trình đào tạo thí điểm

9. Cán bộ hướng dẫn khoa học: TS. Nguyễn Văn Lưu

Hiện đang công tác tại Dự án VIE/031 “Tăng cường năng lực nguồn nhân lực Khách sạn Du lịch Việt Nam”; đồng thời là giảng viên kiêm nhiệm và thành viên Hội đồng khoa học của Khoa Du lịch học, Trường Đại học Khoa học Xã hội và Nhân văn.

• Làm giàu thêm lý luận về nguồn nhân lực và phát triển nguồn nhân lực trong khách sạn như: khái niệm, vai trò, hoạch định phát triển nhân lực. tuyển dụng, đào tạo và đãi ngộ…người lao động.
  • Góp phần xây dựng phương pháp luận trong nghiên cứu các giải pháp phát triển nguồn nhân lực trong các khách sạn.
  • Thực trạng phát triển nguồn nhân lực trong các khách sạn 4 sao ở thành phố Cần Thơ  được minh hoạ bằng các dữ liệu sơ cấp và thứ cấp, bằng các phân tích dữ liệu.

1. Full name: Tran Ngoc Trinh                             2. Sex: Female

3. Date of birth: 02/01/1977                                 4. Place of birth: Vinh Long Province

5. Admission decision number: 2799/2012/QĐ-XHNV-SĐH on Date 28th December 2012 of the Rector of University of Social Science and Humanities – Vietnam National University Hanoi Capital.

6. Changes in academic process: None

7. Official thesis title: Researching on the development of human resource at 4-star hotels in Can Tho City.

8. Major: Tourism                                                    Code: Pilot Training Program

9. Supervisors: Dr. Nguyen Van Luu

Currently is working at VIE/031 project titled “Strengthening human resource capacity of Tourism Hotels in Vietnam”; cum part-time lecturer and member of the Scientific Council of the Faculty of Tourism, University of Social Science and Humanities.

10. Summary of the findings of the thesis:

• To enrich theories of human resources and human resource development in hotels, such as: the concepts, roles, planning of human resources development, recruitment, training and remuneration, etc. employees.
  • Contribute to the development of research methodology in the solutions of human resource development in the hotel.
  • Current situation of human resource development at the 4-star hotels in Can Tho City is illustrated by the primary and secondary data and data analysis.
  • Propose system of primarily and feasible solutions, possible use as a basis for further research and development of human resources in the hotel in general and in 4-star hotels in Can Tho City particularly.

11. Practical applicability, if any: Solutions may apply for human resource development at hotels in Can Tho City.

12. Further research directions, if any: Strategy of human resource development at hotels in Can Tho City.

13. Thesis-related publications: None